Denk mee tijdens de sprintreviewsessie bodem- en grondonderzoek op 20 december 2018

Op donderdag 20 december vindt de laatste sprintreviewsessie van 2018 plaats voor het domein bodem- en grondonderzoek. De sessie staat in het teken van de aangekondigde publieke consultaties van de catalogi: geotechnisch booronderzoek en bodemkundig wandonderzoek. Eind december komen beide catalogi beschikbaar ter review. Graag verzoeken wij u om deze te bekijken en te beoordelen

Inhoud sprintreviewsessie 20 december

Workshop

Tijdens deze sessie nemen we u mee in de wijze waarop de informatie is omschreven in de catalogus en kijken we naar de informatie die voor u van belang is. De sessie zal als een workshop worden georganiseerd, waarbij u een rol kunt aannemen die voor u van toepassing is. Denk hierbij aan opdrachtgever/bronhouder, boorfirma, boormonsterbeschrijver, laboratorium of gebruiker van de informatie. Aan de hand van door u aangedragen use-cases wordt de informatie doorlopen, zodat u de catalogus op een goede manier kunt beoordelen en via de publieke consultatie uw commentaar kunt indienen.  

Vooruitblik 2019

Tevens zal er vooruitgeblikt worden naar 2019 wat er voor de standaardisatie van bodem- en grondonderzoek op het programma staat.

Doe mee!

Al met al een bijeenkomst waar u niet mag ontbreken als u te maken heeft met geotechnisch booronderzoek (boormonsterbeschrijving of boormonsteranalyse) of bodemkundig wandonderzoek.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in Amersfoort (locatie volgt) en start om 9:30 uur.

Inschrijven

U wordt verzocht zich vooraf aan te melden door een mail te sturen, onder vermelding van naam, bedrijf en datum van de betreffende sessie, aan bro@minbzk.nl. Om de betrokkenheid vanuit de branche te optimaliseren moedigen wij u aan en adviseren wij u om andere belanghebbenden te attenderen op deze bijeenkomst.